Poliranje Automobila sa keramičkom zaštitom – cena 350e

Profesionalno poliranje automobila omogućiće uklanjanje površinskih ogrebotina, oksidacije, prljavštine i drugih nesavršenosti na vašem ljubimcu.

Usluga poliranja automobila obuhvata:

  • detaljno pranje
  • hemijska i fizička dekontaminacija laka
  • višeslojno poliranje automobila

Cena:  od 350e

Poliranje automobila

UKLONITE TRAGOVE AUTOMATSKIH ČETKI I NESTRUČNOG PRANJA, FABRIČKE ILI STEČENE HOLOGRAME NA BOJI, RĐU, TRAGOVE NOKTIJU I KLJUČEVA OKO BRAVE, SITNE OGREBOTINE AUTA I KONTAMINIRANI AUTO LAK SA VAŠEG VOZILA I VRATITE MU PRVOBITNI SJAJ.

Poliranje automobila je proces koji ima za cilj da obezbedi zaštitu eksterijera vašeg vozila, ukloni fabričke i ostale nepravilnosti na limariji i generalno produži vek trajanja vašeg vozila. Zaštita laka karoserije automobila od spoljnih uticaja na vozilo vrši se profesionalnom uvoznom kozmetikom svetski renomiranih i priznatih proizvođača (RIWAX- Svajcarska). 

Poliranjem novih automobila limarija se štiti od sitnijih mehaničkih oštećenja koja mogu biti prouzrokovana mašinskim pranjem vozila sa četkama, zagađenjem iz vazduha, uv zračenjem, kiselinom nastalom ptičijim izmetom i sitnim bubama.

Poliranje polovnih automobila preporučljivo je jer se pored navedene zaštite vozila poliranjem, time osvežava i boja vozila, lak se vraća u prvobitno stanje i uklanjaju se tzv. hologrami na limariji koji se stvaraju godinama korišćenja i pranja vozila. Time vaše vozilo dobija prvobitni sjaj.