Dubinsko Pranje Automobila – Brzo sušenje za 1h

Jedini u Srbiji posedujemo mašinu za brzo sušenje vozila, koja vam omogućava da vaš automobil koristite 1h nakon dubinskog pranja.

Dubinsko pranje automobila obuhvata:

  • dubinsko usisavanje kompletne unutrašnjosti vozila uključujući sve prostirke, sedišta i prtljažnik
  • dubinsko pranje celokupnog enterijera, poda, sedišta i neba
  • pranje tapacirunga i plastičnih delova
  • čišćenje svih površina i pukotina pomoću komprimovanog vazduha, finih četkica, mekih krpa i posebno formulisanih sredstava za čišćenje
  • čišćenje unutrašnjosti stakla, ogledala, ventilacijskih otvora, svih tastera, prekidača, kvaka…
automobil

DETALJNO I DUBINSKO PRANJE ENTERIJERA VOZILA ČISTI AUTOMOBIL OD PRLJAVŠTINE, MIRISA DUVANA, RAZLIČITIH ALERGENA I GOLIM OKOM NEVIDLJIVIH BAKTERIJA I GRINJA. UKOLIKO SE U VAŠIM KOLIMA SVAKODNEVNO VOZE DECA, OVO JE JEDNA OD USLUGA PRANJA VOZILA KOJA ĆE IM OMOGUĆITI ČISTU, ZDRAVU I UDOBNU VOŽNJU.

Dubinsko pranje automobila detaljno i pedantno čisti enterijer vašeg vozila od upotrebe tokom meseci i godina. Kao i kod nameštaja vremenom se u sedištima, tapacirungu i ostalim delovima enterijera vozila nakupi prljavština i ne mali broj bakterija i grinja koje je moguće ukloniti samo mašinskim dubinskim pranjem vozila. Ako ste pušač, vaše vozilo će nakon dubinskog pranja ponovo povratiti “fabrički miris”, a enterijer i unutrašnjost krova automobila će biti kao prvog dana upotrebe.

Za dubinsko pranje i čišćenje enterijera vozila koristimo profesionalnu opremu namenjenu isključivo u tu svrhu. Vodenim usisivačima koje posedujemo u mogućnosti smo dopreti čak 15 cm unutar vašeg sedišta i očistiti ga od prašine, bakterija, fleka i svih nečistoća. Nano sunđerima koji prijanjaju uz svaku površinu i paročistačima detaljno čistimo kontrolnu tablu i ostale tvrde površine koristeći kozmetiku koja skida i vidljive i golim okom nevidljive nečistoće.

Specijalni popusti za kombi vozila, autobuse i kamione kao i pogodnosti za firme i preduzeća.